企業ニュース

ホーム » ブログ » 企業ニュース

4月27

トップ喜びのお知らせ

国際労働者の日が来ていますので、ここで29th、4月から1st月、3日の休日に気をつけてください。トップジョイグループのすべてのメンバーは2nd Mayの仕事に戻ります。

3月20

DOMOTEX Asia / CHINAFLOOR 2018

Top Joy took part in DOMOTEX 2018 in Hannover, Germany and displayed our sports flooring, such as PVC sports flooring, PP sports tiles, dry skiing slope, they are widely recognized by clients.

3月02

2018ハッピーランタンフェスティバル

ランタンフェスティバルは、中国の伝統的な祭りで、旧暦の最初の月の15日に祝われます。

2月09

トップジョイ2018新年あけましておめでとうございます

We will have a long holiday from February 12 to February 21. If you have any requirements about sports floor, welcome to contact us without hesitation.

ジョン15

Top Joy Group Germany DOMOTEX Hannover Exhibition 2018

In Germany DOMOTEX Hannover Exhibition, we show the sports flooring and rubber flooring, which can be used in commercial and residential area, such as sports courts, public area etc.

9月30

中国中秋節

中秋節はまた夜、秋の祭り、中秋節、8月祭として知られ、8月には、月の祭り、遊び月、崇拝の月の祭り、娘のお祭りや再会祭りを追いかけます。

9月27

Top Joy Vietnam VIETBUILD International Exhibition 2017

Top Joy show the sports vinyl flooring, which can be used in basketball, volleyball, badminton, gym, dance etc,. More patterns and colors can be chosen.

4月26

Top-Joy Company celebrates 7th anniversary

Here is good news! Top-Joy is going to celebrate its 7th anniversary in May, 2017.

3月23

2017 The 19th DOMOTEX Asia/ China Floor

DOMOTEX Asia/ China Floor (DACF for short) is a professional flooring exhibition Asian-Pacific region. DACF is also a business platform that connects business talent, understand the industry, display products, and build

3月21

Russia Clients Visit Top-Joy International Trading Company

With the development of Chinese economy, more and more foreign people choose to cooperate with Chinese company.

>>もっと見ます

ホーム 1 2 3 最終 - 合計25 1は、現在のページ/総3 10は、ページごとに記録します